Kustannus Makelä

30.04.2019: Syksyn 2019 ihastuttavat kirjauutuudet

Lasten lukeminen on meille sydämenasia. Siitä kertoo vahva panos-tuksemme pienten katselu-  ja kuvakirjoihin, lukemista opettelevien helppolukuisiin sekä kotimaisiin lasten- ja nuortenkirjoihin. Yksi kutkuttavista    uutuuksista on Jukka Jokisen Rami Rasvanäpin autoklassikot -sarjan avaus, joka kiidättää kaikenikäiset lukijat ihailemaan klassikkomallien muotoja ja kiiltäviä konepeltejä.

Esitteen sivuilla tapaat monia tuttuja, kun Pikkuli, Ympyräiset ja Hilja jatkavat seikkailujaan suosikkisarjoissa. Hilkka Liitsolan Kajo, Kuunvalo ja Kolmikolkka kutsuu alakouluikäiset merirosvolaivan kyytiin. Geokätköily-sarjastaan tunnettu Hanna Kökkö julkaisee nuorille suunnatun ”cosy crime” -dekkarin Rocky, Rauha ja rakkaus.

Uusina tulokkaina esittelemme mm. Marja-Liisa Heinon, joka debytoi Mäkelässä rikosromaanillaan Puhu silmilleni. Kiinnostava kattaus täydentyy ajankohtaisilla ruoka- ja kädentaitokirjoilla gluteenittomasta leivonnasta lämmittäviin neuleisiin. Voit tutustua syksyn valikoimiin tästä linkistä: Mäkelän kirjasyksy 2019 .

 Takaisin