Kustannus Makelä

16.09.2019: Syksy 2019

Kun toimittaja Orvo Mäkelä päätti kustantaa kollegoille teoksen Paikallislehden tekemisestä, sen piti olla kertaluonteinen juttu. Kirja johti kuitenkin toiseen, ja nyt – 48 vuotta myöhemmin – Kustannus-Mäkelä on julkaissut lähes 3500 nimikettä. Laajaa lastenkirjavalikoimaa täydentävät tekemään innostavat ruoka- ja kädentaitokirjat sekä muutama valittu laatudekkari.

Lasten lukemisharrastuksella on erityinen paikka sydämessämme. Se näkyy vahvana panostuksena pienten katselu- ja kuvakirjoihin, lukemista opettelevien helppolukuisiin sarjoihin sekä lasten- ja nuortenromaaneihin.

Yksi kutkuttavista kotimaisista uutuuksista on Jukka Jokisen Rami Rasvanäpin autoklassikot -sarjan avaus, joka kiidättää kaikenikäiset lukijat ihailemaan klassikkomallien muotoja ja kiiltäviä konepeltejä. Hilkka Liitsolan Kajo, Kuunvalo ja Kolmikolkka taas toivottaa alakouluikäiset tervetulleiksi merirosvolaivaan, klassisen seikkailutarinan kyytiin.

Ja totta kai tarjolla on perheen pienimpien kanssa nautittava kuvakirjavalikoima, josta olemme aivan erityisen ylpeitä! Yhteiset satuhetket ovat parasta mahdollista yhdessäoloa, ja ne avaavat lapselle tien tarinoiden ja lukemisen pariin

– Lyhyesti sanottuna lukeminen on avain kaikkeen ymmärtämiseen ja oppimiseen, miettii yrityksen nykyinen toimitusjohtaja Atso Mäkelä. – Onko lapsiperheessä parempaa tapaa rauhoittua iltaa kohti kuin käpertyä sänkyyn iltasadun pariin? Itse en ainakaan koskaan sellaista keksinyt, kolmen pojan isä jatkaa.

Tutustu iltasatuihin ja Mäkelän syksyn muihin uutuuksiin: Mäkelän syksy 2019

 

Lisätietoja ja arvostelukappaleet tiedotus@kustannusmakela.fiTakaisin