Kustannus Makelä

17.09.2019: KUTSU Elsa ja Lauri riehuvat kirjan julkistamistilaisuuteen lauantaina 21.9.19 Annantalolle!

 
Aika: lauantai 21.9.2019 kello 13.00–15.00

Paikka: Kahvila Skidilä, Annankatu 30, 00100 Helsinki

Teos: Elsa ja Lauri riehuvat (teksti Kerttu Rahikka, kuvitus Nadja Sarell)
Ohjelmassa satuhetki, magneettien painantaa, värityskuvia ja hauskanpitoa yhdessä. Mukana menossa lastenkirjakioski Toukka, joka myy uutuuskirjaa paikan päällä. Tarjolla pientä naposteltavaa.

Prööt, prööt! Elsalla ja Laurilla on vauhti päällä. Päiväkodissa on pidetty naamiaiset, ja sieltä riehakas olo siirtyy sisarusten mukana kotiin. Joskus onkin ihanaa riehua, pomppia ja päästellä hassuja ääniä. Yhtä tärkeää on oppia rauhoittumaan riehakkaan leikin jälkeen.

Pienen lukijan on helppo samaistua mukaansatempaavan tarinan tilanteisiin ja arjesta tuttuihin tunteisiin. Kirjan lopussa oleva tieto-osuus innostaa lasta ja aikuista yhteisiin pohdintoihin: Miltä riehakas olo tuntuu? Millaisia ovat riehumisen säännöt? Entä mikä auttaa laskemaan kierroksia riehumisen jälkeen? Ikäsuositus 3–8-vuotiaat, kirja sopii vanhempien, isovanhempien, kummien, kaimojen ja muiden kasvattajien seurassa nautittavaksi.

Suosikkisarjassa on aikaisemmin ilmestynyt neljä kuvakirjaa: Elsa luistelemassa, Elsa ja Lauri matkustavat, Elsa ja Lauri juhlissa sekä Elsa ja Lauri uimahallissa.

Lämpimästi tervetuloa pienet ja isot kirjanystävät!Takaisin