Kustannus Makelä

12.11.2019: Kevät 2020

Kustantamon toimituksessa ei kaamos vaivaa, olemmehan keskellä ensi kevään kirjauutuuksien viimeistelyä! Luvassa on kakkuihanuuksia, kuplivaa kombuchaa, kotiviljelyä, käytännönläheistä joogaa... Tarjoamme kaikkiaan 68 uutuuden ja 12 uusintapainoksen kattauksen. Kevätkausi käynnistyy komeasti heti helmikuussa muusikkolegenda Paul McCartneyn lastenkirjalla Hei Vauhtivaari!

¨ Kerrankin saa valita sekä että... Juustokakkuja & mutakakkuja esittelee hou- kuttelevia leivonnaisia valmistujaisiin ja muihin kesäkauden juhliin.

¨ Inspiraatiota kotipuutarhureille... Helppo lavaviljely kertoo, miten pienellä- kin pihalla voi kasvattaa tuoretta satoa, vieläpä perinteistä kasvimaata vaivattomammin. Kyllä kasvaa! on innostava opas nuoremmille viher- peukaloille täynnä viljely-, askartelu- ja kokkausohjeita.

¨ Makrameebuumi jatkuu... Makrameen uusi maailma johdattaa uudet ja edistyneemmät makrameeharrastajat entistä syvemmälle solmujen sa- loihin.  

¨ Lukuintoa koululaisille ja perheen pienemmille... Kustannus-Mäkelän vali- koiman suuren sydämen muodostavat lastenkirjat. Lukemista harjoitteleville tarjoamme helppolukuisia tarinoita Lukumestari-, Lukuavain-, Kirjatiikeri- ja Lukupiraatti-sarjoissa. Tuttuun tapaan myös Mäkelän laadukkaissa kuvakirjoissa riittää valinnanvaraa.

 Kustannus-Mäkelä kevät 2020Takaisin