Hauskat eläinorigamit

Kirjailijat ja kuvittajat: Ross Symons

Aloita uusi harrastus, joka tuo hymyn huulille.

Origamien tekeminen on meditatiivista puuhaa. Mikä parasta, niitä voi tehdä missä ja milloin vain, sillä välineiksi riittävät omat kädet ja neliönmuotoinen pala paperia.

Tässä kirjassa esitellään 20 yksinkertaista origamia, joiden kekseliäät mallit tuovat esiin kunkin eläimen ominaispiirteet. Vaiheittain etenevät ohjeet ja valokuvien värikkäät taustat houkuttelevat luomaan omat versiot niin jääkarhusta kuin kilpikonnasta. Valmiita lepakko-origameja voi hyödyntää vaikkapa Halloween-koristeina ja paperiperhosia osana vauvan mobilea.

Origamien perustekniikat esitellään aloittelijalle helposti omaksuttavassa muodossa, ja niiden avulla on mahdollista edetä myös haastavampien töiden pariin. Ohjeiden takana on eteläafrikkalainen origamitaiteilija Ross Symons, jonka harrastus muuttui kokopäivätyöksi, kun hänen luomuksensa saivat valtavan suosion sosiaalisessa mediassa.

 

Suomennos: Mirkka Santala ISBN: 978-952-341-048-0 Julkaisuaika: 02/2018 Kirjastoluokka: 65.5 / Sivut: 128 s. / Mitat: 20 × 20 cm / Sidos: sid. Osastot: , Avainsana tuotteelle

Hinta: 22,90 30,00