Joogaa sinulle

Kirjailijat ja kuvittajat: Rebecca Rissman

Odotettu opas nuorille joogaajille! Haluatko olla vahvempi, tyynempi ja onnellisempi? Jooga voi olla sopiva harrastus juuri sinulle.

Jooga on nykyisin suosittu harrastus. Sitä harjoitetaan niin joogakouluissa, kuntokeskuksissa ja kansalaisopistoissa kuin kotien rauhassa ympäri maailmaa.

Joogassa fyysiset liikkeet yhdistyvät hengitykseen ja venyttävät ja vahvistavat tasapainoisesti kehon kaikkia lihaksia. Samalla mieli rauhoittuu, ajatukset selkiintyvät ja stressi lievittyy. Olo tuntuu energisemmältä ja positiivisemmalta.

Tästä kirjasta löydät selkeät ohjeet joogaliikkeisiin, joita voit tehdä itseksesi – omaa kehoasi ja tuntemuksiasi kuunnellen. Et tarvitse välttämättä mitään muita välineitä kuin hyvän joogamaton.

Mukana on kaksi erilaista liikesarjaa. Energisoiva harjoitus vahvistaa kehoa ja virkistää. Rauhoittava sarja rentouttaa ja helpottaa stressiä. Kaikista liikkeistä kerrotaan sanskritin- ja suomenkieliset nimet.

Lisäksi saat perustietoa meditaatiosta ja tietoisen läsnäolon harjoittamisesta.

Suomennos: Mirkka Santala ISBN: 978-952-341-050-3 Julkaisuaika: 02/2018 Kirjastoluokka: N 59.331 / Sivut: 64 s. / Mitat: 23 × 19 cm / Sidos: sid. Osastot: ,

Hinta: 19,90 25,00

Ei saatavana verkkokaupasta.