Joogavauvat

Kirjailijat ja kuvittajat: Fearne Cotton

Jooga on ihana, rentouttava harrastus, jota voi harrastaa koko perhe.

Mitä tehdä, jos auto hajoaa, pikkuveli tulee kipeäksi ja kissa karkaa? Hengitellä ja rauhoittua, asiat järjestyvät kyllä! Tässä riimitellyssä kuvakirjassa joogavauvat esittelevät kymmenen hauskinta asanaa eli jooga-asentoa: vauvat hallitsevat muun muassa keppinä istumisen, nenän kutittamisen varpailla tai komean sillan tekemisen selällä. Joissain asennoissa matkitaan kissaa tai perhosta – tai tehdään isoäidin kanssa hienot sateenkaaret.

Jooga muuntuu aikuisen ohjauksessa pientenkin lasten huvitukseksi, ja etenkin vauvoilta liikkeet sujuvat kuin luonnostaan. Liikkeitä tehdään kirjassa niin kotona, puistossa kuin juuri ennen nukkumaanmenoa.

Kirjan on tarkistanut joogaohjaajan koulutuksen saanut henkilö. Jooga voi tukea lapsen liikehallintakykyjen kehittymistä, ja sillä on mieltä tyynnyttäviä ja tasapainottavia vaikutuksia. Mikä tärkeintä, se on hauskaa yhdessä tekemistä!

Suomennos: Minna Ihatsu ISBN: 978-952-341-098-5 Julkaisuaika: 08/2018 Kirjastoluokka: L 85.22 / Sivut: 32 s. / Mitat: 23,5 × 23,5 cm / Sidos: sid. Osastot: ,

Hinta: 16,90 18,00