Kirjoneuleita pakkaspäiviin

Kirjailijat ja kuvittajat: Jenny Alderbrant

Neuletaiturin 25 suosituinta mallia: suloisen lämpimiä lapasia, sukkia ja myssyjä. Jos hallitset neulonnan perusteet – luomisen ja päättämisen, oikein ja nurin neulomisen sekä lisäämisen ja kaventamisen – ei ole mitään syytä, ettet pärjäisi myös kirjoneuleiden kanssa. Ihanilla kirjoneulemalleilla herkutteleva kirja esittelee valikoiman neuleita, joiden lämpöön on suloista kääriytyä pitkän kaamoksen aikana.

Neulojapiireissä nimellä JennyPenny tunnetun Jenny Alderbrantin suuri intohimo on mallisuunnittelu. Se näkyy poikkeuksellisen taitavasti laadituissa kuvioissa. Ketut, hevoset, kissat, perhoset ja etanat vilistävät sopuisasti klassisempien kukkien ja lumihiutaleiden lomassa. Herkkä tulppaanikuvio on täsmälääkettä kevään kaipuuseen, ja kuka voisi vastustaa kaksiosaisia kissalapasia? Lasten omaa myssyn ja lapasten settiä koristavat lystikkäät etanat.

 

Suomennos: Virpi Vainikainen ISBN: 978-952-341-126-5 Julkaisuaika: 10/2018 Kirjastoluokka: 65.43 / Sivut: 112 s. / Mitat: 22,5 × 19,5 cm / Sidos: sid. Osastot: ,

Hinta: 22,90 33,00