Juhlatunnelmissa kohti kirjasyksyä 2021

Mikä voisi olla hienompi tapa juhlistaa kustantamon 50-vuotista taivalta kuin esitellä uusin kirjavalikoimamme. Vuosikymmenten varrella Mäkelän kustannustoiminnan ytimeksi on kasvanut vahva lastenkirjasydän, jota täydennetään ajankohtaisilla  harrastekirjoilla ja valikoiduilla dekkareilla. Syksyllä 2021 julkaisemme upeita uutuuksia kaikissa näissä kategorioissa. Kaikkiaan tarjolla on 80 kirjauutuuden ja 10 uusinta-painoksen kattaus.

Lukemisen iloa perheen pienimmille ja koululaisille

Mäkelän laadukkaat kuvakirjat ovat lapsiperheissä jo käsite. Helppolukuiset uutuudet Lukumestari-, Lukuavain-, Kirjatiikeri- ja Lukupiraatti-sarjoissa tukevat ja kannustavat lukemaan opettelevia. Kouluikäisten tiedonnälkää ruokitaan huippukiinnostavilla tietoteoksilla, joissa perehdytään maapallon napa-alueisiin ja muinaisten dinosaurusten elämään sekä selvitetään, mitä koodaaminen on.

Käsityöharrastajien inspiroiva syksy

Suosittu makrameesolmeilu saa uuden kierteen, kun siihen yhdistetään kudontaa. Intohimona makrakudonta esittelee kahden käsityötekniikan sormia syyhyttävän liiton. Veistä ja vuole kauhasta kuksaan houkuttelee matalalla kynnyksellä perinteisen käsityötaidon pariin. Kauniit puuesineet löytävät vaivatta paikkansa nykyaikaisessa keittiössä.

Dekkariuutuus sukeltaa rikolliseen mieleen

Ville Nummenpään Pyhät kyyneleet tekee häpeilemättömän viihdyttävän matkan maailmaan, joka on täynnä mahdollisuuksia sille, jonka mielikuvitus riittää ja  moraalinen selkäranka joustaa.

Mäkelän kirjoja voi myös kuunnella

Äänikirjaherkuista pääsevät nauttimaan mm. kissojen, hevosten ja merirosvoseikkailujen ystävät!