Verkkokaupan tilaus- ja sopimusehdot

Yleistä

Kustannus-Mäkelä Oy toimittaa tuotteita ainoastaan Suomeen. Yli 35 euron (35,00 €) tilaukset toimitamme ilman postimaksua. Sitä pienempien tilausten postimaksu on 5,50 euroa.

Hinnat on ilmoitettu euroissa, ja ne sisältävät arvonlisäveron. Kirjojen arvonlisävero on 10 %. Muiden tuotteiden arvonlisävero on 24 %.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Hinnat saattavat muuttua ylös- tai alaspäin, mutta asiakkaalle on voimassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta.

Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiin, ja voit seurata tilaustasi saamasi linkin kautta. Kun olemme käsitelleet tilauksesi, lähetämme toimitusvahvistuksen, jossa on Postin seurantakoodi. Kirjetoimituksissa seurantakoodia ei ole. Kun paketti saapuu valitsemaasi noutopisteeseen, saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Tarkistathan tilauksessa ilmoittamasi yhteystiedot.

Emme vastaa mahdollisista viivästyksistä, teknisistä virheistä, kirjan ilmestymisajan muuttumisesta tai virheistä artikkelitiedoissa. Pidätämme myös oikeuden kaupan peruuttamiseen, jos tuote on loppunut.

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Paytrailin laskulla saat 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Reklamaatiotapauksissa pyydämmekin ensijaisesti ottamaan yhteyttä meihin.

Toimitusaika

Toimitusaika on 1 viikko. Pidätämme oikeuden perua tilauksen, mikäli tuotteen saatavuudessa tai tilauksen maksussa on esiintynyt ongelmia.

Noutamattomat paketit

Mikäli tilausta ei noudeta noutopisteeltä säilytysajan puitteissa, se palautuu meille automaattisesti. Veloitamme tästä 10 euron kulun.

Asiakas maksaa muut lähetyksestä aiheutuvat kulut, kuten esimerkiksi osoitteenmuutoksen.

Peruutusoikeus

Kuluttajalla on 28 päivän peruuttamisoikeus, joka lasketaan tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Jos haluat peruuttaa kaupan, sinun pitää ilmoittaa siitä meille 28 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Tavara on palautettava viimeistään 28 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeus ei koske noutamatta jääneitä ja siitä syystä meille palautuneita paketteja.

Palautus

Ilmoita palautuksesta osoitteeseen makela@kustannusmakela.fi. Mahdollisen palautuksen tai tuotteen vaihdon maksaa asiakas.

Palautukset tulee lähettää Postin kautta. Palautuksen hinta määräytyy lähetyksen koon ja painon mukaan. Postin toimipiste auttaa sinua tarvittaessa valitsemaan oikean vaihtoehdon.

Kun teet palautusilmoituksen verkossa, postimaksu on edullisempi:  https://www.posti.fi/palvelutverkossa/lahettaminen/#/

Tuotteiden tulee olla alkuperäisessä kunnossa. Paketin mukaan on laitettava
– asiakkaan koko nimi
– asiakkaan puhelinnumero
– asiakkaan tilinumero.

Lähetä paketti osoitteeseen:

Kustannus-Mäkelä Oy
PL 14
03601 Karkkila
Puhelin 050 4726 260

Palautamme tuotteiden summan asiakkaalle, kun olemme vastaanottaneet ne. Palautus tehdään sitä maksutapaa käyttäen, millä asiakas on tilauksen maksanut.

Verkkokaupan ulkomaan toimitusten erityisehdot

Huomioithan, että verkkokaupasta ostetut tuotteet toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Ulkomaille toimitettaessa rahtimaksut selvitetään aina tilauskohtaisesti ja hyväksytetään asiakkaalla. Asiakas vastaa kohdemaan tulli –ja verokäytännöistä.

Jos kaipaat kirjaa, jota et sivuiltamme löydä, ota rohkeasti yhteyttä!

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com