Kustannus-Mäkelä Oy

Kustannusosakeyhtiö Kustannus-Mäkelä on vuonna 1971 perustettu, Karkkilassa toimiva perheyritys. Kustantamo tunnetaan ennen kaikkea laadukkaista lasten- ja nuortenkirjoistaan sekä käytännönläheisistä harrastekirjoista.

Valikoimassamme on erityinen sija lastenkirjoilla; aivan pienimpien katselukirjoista leikki-ikäisten kuvakirjoihin ja lukemaan opettelevien helppolukuisiin tarinoihin.

Kuvakirjoissa tarjoamme sekä hupia ja huumoria että teematarinoita lasten elämää koskettavista aiheista: erilaisuudesta, ystävyydestä, toisten huomioon ottamisen tärkeydestä ja pelkojen voittamisesta. Mäkelän kirjojen sivuilla seikkailevia suosikkihahmoja ovat mm. Mimmi Lehmä ja Varis, Elsa ja Lauri, Pikkuli, kirjava norsu Elmeri sekä Missä Vallu?.

Kustannus-Mäkelä kasvattaa omalta osaltaan uusia suomalaisia lukijasukupolvia myös julkaisemalla helppolukuisia kirjasarjoja lukemista harjoitteleville. Humoristiset tarinat, runsas kuvitus ja hauskat puhekuplatekstit innostavat lasta lukemisen alkuun.

Uusia ruokareseptejä, leivontaideoita, inspiroivia neulontaohjeita, vinkkejä nikkarointiin… Kaikkea tätä ja paljon muuta tarjoavat harrastekirjamme sopivat jokaiselle omin käsin tekemisestä nauttivalle.

Kustannus-Mäkelä julkaisee vuosittain reilut sata kirjauutuutta. Kirjojamme on saatavilla oman verkkokauppamme lisäksi hyvin varustetuista kirjakaupoista, tavarataloista, marketeista, kirjakerhoista ja verkkokaupoista.

Lue kustantamon historiasta lisää: Kustannus-Mäkelä 50 vuotta

Henkilökunta