Aitoa nahkaa!

Kirjailijat ja kuvittajat: Candice Lau

Valmista itse tyylikkäitä nahkatöitä.

Nahka on yksi maailman vanhimmista ja monipuolisimmista materiaaleista. Se on kestävää ja vain kaunistuu ajan hampaissa. Tabletin suojus, lompakko, silmälasikotelo, vyö, reppu, olkalaukku… Tässä kirjassa on yli 20 tyylikästä nahkatyötä, jotka toteutetaan käsin ompelemalla. Mallit on jaettu kolmeen taitotasoon, joten sopivia projekteja löytävät niin vasta-alkajat kuin nahan työstämiseen jo perehtyneet.

Aluksi keskitytään materiaaleihin, työvälineisiin ja tärkeimpiin tekniikoihin, kuten nahan leikkaamiseen, kaavanvalmistukseen, satulasepänompeleeseen, nauhan leikkaamiseen, kiillottamiseen ja reunan viimeistelyyn. Opit iskemään nahkaan reikiä ja kiinnittämään työhösi metalliosia. Lisäksi saat vinkkejä toimivan pienen työtilan perustamiseen.

Mukana on kaikki kaavat sekä runsaasti valokuvia eri työvaiheista. Kirjassa neuvotaan myös, kuinka esiteltyjä tyylejä ja tekniikoita soveltamalla voit luoda alusta asti omia nahka-aarteitasi.

 

Suomennos: Heli Ikäheimo ISBN: 978-952-341-441-9 Julkaisuaika: 10/2020 Kirjastoluokka: 65.3 / Sivut: 176 s. / Mitat: 25 × 19,5 cm / Sidos: sid. Osastot: ,

Hinta: 27,90 35,00