Eläinten olympiakisat

Kirjailijat ja kuvittajat: Carron Brown, Katy Tanis

Paikoillenne… valmiit… ja matkaan! Jos gepardi, muuttohaukka ja strutsi asettuvat samalle lähtöviivalle, mikä lajeista on ensimmäisenä maalissa? Entä kuka vie kultaisen mitalin, kun eläinmaailman atleetit kisaavat painonnostossa?

Lasten tietokirja esittelee kiinnostavin tekstein ja värikkäin kuvin eläinkunnan mestareiden uskomattomia saavutuksia. Maailman nopeimmat, vahvimmat ja ketterimmät eläimet kilpailevat 12 jännittävässä lajissa: sukelluksessa, pikajuoksussa, painonnostossa, pituushypyssä, maratonissa, nyrkkeilyssä, korkeushypyssä, uinnissa, kiipeilyssä, painissa, estejuoksussa ja voimistelussa.

Kirja kertoo muun muassa Pohjois-Amerikan aavikoilla elävästä kengururotasta, joka kykenee hyppäämään 20 kertaa itsensä mittaisen matkan – ja vaihtamaan suuntaa kesken hypyn! Tule mukaan jännittämään, kuka ponnistaa korkeimmalle, matkaa pisimmälle ja loikkaa kilpailun kärkeen. Yllätyksiä on luvassa!

Suomennos: Terhi Leskinen ISBN: 978-952-341-414-3 Julkaisuaika: 10/2020 Kirjastoluokka: L 58 / Sivut: 32 s. / Mitat: 24,5 × 21,5 cm / Sidos: sid. Osastot: ,

Hinta: 19,90 25,00