Entistä hölmömpiä iltasatuja

Kirjailijat ja kuvittajat: Ville Nummenpää, Hende Nieminen

Hölmöt iltasadut tulevat taas – jopa 400 % hölmömpinä!

Tapaamme Sampsa-ketun, joka liioit­telee kaiken ainakin miljoona kertaa paremmin kuin kukaan muu. Vanha tuttumme Rolle-robotti opettelee puhu­maan koiraa, pesee pilvenpiirtäjän ikku­nat ja piipahtaa siinä sivussa Afrikassa. Ja maailman rankin rokkibändi Räminä­pandat näyttää meille, että rokki todella­kin on luonnonvoima!

Hölmöjä iltasatuja saa odotetun jatko- osansa. Ensimmäinen kirja nosti hölmöi­lyn riman korkealle, mutta nyt se ylite­tään komeasti! Osa kokoelman tarinoista on ollut ahkerassa kuuntelussa myös Pikku Kakkosen Satuaarteissa.

Ville Nummenpää on riihimäkeläinen käsikirjoittaja. Hänen sketseilleen on saanut nauraa lauantai-illan suosikki­ohjelmassa Putous, ja Yle Areenassa on nähtävänä hänen kirjoittamansa 12-osai­nen Lasten tasavalta. Sarja on saanut runsaasti kehuja niin aikuisilta kuin ala­kouluikäisiltä katsojilta.

Hende Nieminen on nuoriso-ohjaaja ja graffititaiteilija. Vuonna 2019 Niemiselle myönnettiin Suomen kristillisen rauhan­liikkeen palkinto, joka on kunnianosoitus hänen työlleen oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

ISBN: 978-952-341-552-2 Kansi: Samppa RantaIkäsuositus: 5-8 Kirjastoluokka: L 85.12 / Sivut: 64 s. / Mitat: 20 × 24,5 cm / Sidos: sid. Osastot: , Avainsana tuotteelle

Hinta: 19,90 26,50