Juustokakkuja & mutakakkuja

Kirjailijat ja kuvittajat: Lena Söderström

Onko mitään ihanampaa kuin kermainen juustokakku? Ehkäpä tahmean suklainen mutakakku. Nyt ei tarvitse valita kumpaa ottaa, sillä tarjolla on sekä että!

Tässä kirjassa on juustokakkuja laidasta laitaan: on paistettuja ja paistamattomia, jäädytettyjä, hedelmillä ja marjoilla koristeltuna sekä dipin muodossa.

Entäpä mutakakut sitten? Niitä saa sekä suklaisena, valkoisena, makeansuolaisena että täytettynä. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi mutakakku, jossa on maapähkinävoita, tai vadelmainen jäätelömutakakku?

Klassikkomakuja riittää amerikkalaisesta juustokakusta pavlovaan tuoreiden mansikoiden ja mascarponekreemin kera. Mukana on myös rohkeampia ehdotuksia, kuten vaikkapa lasipurkissa tarjottava omenajuustokakku tai lehtikullalla koristellut juustokakkutötteröt. Kirjan kauniit kuvat inspiroivat sinut lisäämään oman kirsikkasi kakun päälle.

Suomennos: Laura Jänisniemi ISBN: 978-952-341-366-5 Julkaisuaika: 04/2020 Kirjastoluokka: 68.24 / Sivut: 126 s. / Mitat: 23 × 20 cm / Sidos: sid. Osastot: ,

Hinta: 22,90 33,00