Lakkisakki ja Alkumetsä

Kirjailijat ja kuvittajat: Jussa Lehtinen

”Tällä porukalla mennään. Yhdessä niin hyvin kuin osataan. Olin tehnyt sen minkä pystyin muiden auttamiseksi, ehkä nyt oli tullut aika päästää irti.”

Muistatteko pienet sienekkäät, jotka ovat taiteilleet koettelemusten läpi alkuperäiseen kotiinsa Alkumetsään löytämisen toivossa – toistensa hermoja koetellen mutta aina kuitenkin yhtä pitäen?

Lakkisakin matkasta on tullut paljon mutkikkaampi kuin kukaan olisi toivonut. Ja vastusta pukkaa edelleen. Haperon nuoruuden poikaystävä professori Tuho on kerännyt yhteen mahdollisesti pahansisuisimman koplan sieni- ja eläinmaailman historiassa. Kuinka Lakkisakin käy, kun kaikki heidän vihamiehensä kokoavat voimansa viimeiseen ja ratkaisevaan yhteenottoon? Ei hyvältä näytä. Lakkisakki on myös sisäisessä kriisissä. Hapero on jo vanha ja haaveilee rihmoittuvansa onnelliseen ikiuneen mäntyjen varjoon.

Miten hän voisi varmistaa, että Rousku, Hiippo, Ruso ja Pöhö osaavat huolehtia itsestään? Onko Haperolla lopulta karttaa Alkumetsään?

Kirjan mustavalkoinen kuvitus on Topi Ruotsalaisen ja Jukka Salon käsialaa.

ISBN: 978-952-341-274-3 Julkaisuaika: 10/2019Kansi: Jukka Salo Kirjastoluokka: L 84.2 / Sivut: n. 120 s. / Mitat: 25 × 17,5 cm / Sidos: sid. Osastot: , ,

Hinta: 19,90 26,00