Lasten suuri piirustuskoulu

Kirjailijat ja kuvittajat: Gecko Keck

Suosittu piirustusopas nyt myös lapsille! 

Lasten suuri piirustuskoulu opastaa nuoret taiteilijat kannustavasti piirtämisen maailmaan. Hyvien piirustustaitojen salaisuus ovat innostus, kunnon tarvikkeet ja ahkeruus. Kaikki muu kehittyy kuin huomaamatta! 

Kirjaan on koottu parhaat vinkit piirtämisestä kiinnostuneille lapsille. Kirja käy läpi perustekniikat ja opastaa helppojen ja hauskojen esimerkkien avulla piirtämisen pariin perusmuodoista vaikeampiin yksityiskohtiin. Aiheet ovat tuttuja, ihmisiä ja eläimiä, ja ne käydään läpi vaihe vaiheelta. Vaikeiltakin näyttävät asiat saadaan sujumaan hyvillä neuvoilla ja harjoittelulla. 

Kirjassa on kolme vaikeusasetta, mikä helpottaa nuorta piirtäjänalkua valitsemaan harjoitukset hänelle sopivassa järjestyksessä. Harjoitusten avulla on mahdollista kehittyä taitavaksi piirtäjäksi! 

Kirjan takana on saksalainen taiteilija Gecko Keck, oikealta nimeltään Gerhard Wörner, jolla on vuosien kokemus piirustuskurssien opettamisesta. Häntä innostaa ajatus siitä, että lapset ja nuoret tarttuvat piirustushaasteisiin rohkeammin kuin useimmat aikuiset.  

Suomennos: Auli Hurme-Keränen ISBN: 978-952-341-845-5 Julkaisuaika: 04/2023Ikäsuositus: 7+ Kirjastoluokka: L 74.11 / Sivut: 140 s. / Mitat: 21,5 × 28,5 cm / Sidos: sid. Osastot: , Avainsana tuotteelle

Hinta: 22,90 29,50