Liikunta – paras lääke — Harjoittele tehokkaammin, voi paremmin, elä pitempään

Kirjailijat ja kuvittajat: Anders Hansen, Carl Johan Sundberg

”Ihmekuurit eivät juuri koskaan toimi luvatulla tavalla. Fyysinen aktiivisuus on tässä suhteessa poikkeus – säännöllinen liikunta on nimenomaan ihmekuuri!”

Uusimmat tieteelliset tutkimukset kertovat mielenkiintoisia asioita siitä, miten fyysinen aktiivisuus ja kuntoilu vaikuttavat ihmisen elimistöön. Tiedämme toki, että liikunta vaikuttaa kehoomme monin tavoin, mutta tunnemmeko vaikutusten mekanismit? Ja että ne saattavat jopa muuttaa geenejämme?

Lääkärit Anders Hansen ja Carl Johan Sundberg kertovat paljon huomiota saaneessa kirjassaan havainnollisesti ja mukaansatempaavasti, mitä tutkimukset merkitsevät yksittäisen ihmisen kannalta ja miten niiden tuloksista pääsee hyötymään.

Jo varsin pieni määrä – puoli tuntia reipasta kävelyä päivässä tai kuormitukseltaan vastaava määrä muuta liikuntaa – suojaa lukuisilta kehon ja mielen sairauksilta, parantaa unenlaatua, antaa energiaa ja lisää elinvuosia. Kukapa ei haluaisi nauttia elämästä terveempänä ja pidempään?

Mukana on myös uusinta tietoa rasvanpoltosta sekä intervalliharjoittelusta. Kirja sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille ja erityisesti niille, joilla ei ole aikaa kuntoilla!

Suomennos: Terhi Leskinen ISBN: 9789518837353 Julkaisuaika: 2015 Kirjastoluokka: 79.6 / Sivut: 158 / Sidos: sid Osastot: ,

Hinta: 19,90 38,00