Lisää kasveja!

Kirjailijat ja kuvittajat: Susanna Rosén

Ota pistokkaita, jaa juurakoita, kerää siemeniä

Rakastatko kasveja etkä saa niistä tarpeeksesi? Tämän inspiroivan kirjan vinkeillä täytät kotisi kasveilla helposti ja edullisesti.

Pistokkaat, siemenet ja juurakoiden jakaminen ovat hauskoja ja ympäristöystävällisiä keinoja hankkia lisää kasveja. Tämän kirjan avulla opit kaiken tarpeellisen, jolla voit moninkertaistaa kasviesi määrän ikkunalaudallasi, puutarhassasi, parvekkeellasi tai viherhuoneessasi. Omasta kasvikokoelmasta juurrutettu uusi kasvi on myös ihana ja henkilökohtainen lahja.

Kirja sisältää runsaasti neuvoja, menetelmiä ja hoitosuunnitelmia, joiden avulla sekä aloittelija että todellinen viherpeukalo pääsevät vauhtiin kasvien lisäämisessä. Kauniit kuvat sekä selkeät ohjeet takaavat, että onnistut varmasti!

Susanna Rosén on puutarhatoimittaja, valokuvaaja ja biologi. Hän on kirjoittanut yli kaksikymmentä kirjaa kasveista ja viljelystä.

Suomennos: Kaisu Tupala ISBN: 978-952-341-997-1 Julkaisuaika: 02/2024 Kirjastoluokka: 67.3 / Sivut: 112 s. / Mitat: 23 × 20 cm / Sidos: sid. Osastot: , Avainsana tuotteelle

Hinta: 27,90 34,00