Mimmi Lehmä on surullinen

Kirjailijat ja kuvittajat: Jujja Wieslander, Sven Nordqvist

Varis, ikuinen vastarannan kiiski, pahoittaa lempeäluontoisen Mimmi Lehmän mielen. Yllättävä vierailu saa kuitenkin Mimmin taas hyvälle tuulelle.

 Maatilan Liisa tuo ulos lautasellisen pannukakkua. Varis innostuu: – Pannukakkua! Minulle, vain ja ainoastaan mi­nulle. Varikselle pannukakkua! Pannu ja kakkua!

Sen jälkeen Varis välittää vain Liisasta. Aivan kuin Mimmi Lehmää ei olisi olemassakaan. Varis kutsuu Liisaa ”ainoaksi ystäväkseen”. Mimmi tulee surulliseksi.

Varis taas pitää epäreiluna sitä, että hän lentää aina ta­paamaan Mimmiä. Ystävä ei koskaan kyläile Varismetsässä. Sitä Mimmi Lehmä ei ole tullut ajatelleeksi. Ehkä Varis on oikeassa?

Rakastetun parivaljakon uusi kuvakirja kertoo ystävyy­destä ja sovinnon tekemisestä. Parhaidenkin ystävien vä­lille kertyy joskus eripuraa. Sellaista sattuu, eikä se tapaa olla vakavaa. Sovinnon siemenet piilevät usein kaverin kuuntelemisessa.

Suomennos: Terhi Leskinen ISBN: 978-952-404-027-3 Julkaisuaika: 08/2024Ikäsuositus: 3-6 Kirjastoluokka: L 85.22 / Sivut: 32 s. / Mitat: 23 × 30 cm / Sidos: sid. Osastot: , , ,

Hinta: 19,90 25,50

Kirja ilmestyy 15.8.2024