Neuleita pikku muruille

Kirjailijat ja kuvittajat: Trine Frank Påskesen

Viehättävä käsityökirja inspiroi neulomaan kaikkein pienimmille 

Suloinen neulekirja esittelee 25 ajatonta neulemallia 0–4-vuotiaille murusille. Laadukkaista langoista neulotuissa malleissa kauniit ja viimeistellyt yksityiskohdat yhdistyvät käytännöllisyyteen ja pohjoismaiseen tyyliin. 

Pehmoisen lämpimien puseroiden, housujen, villatakkien ja -pukujen lisäksi ohjeiden joukossa on pienempiä töitä, kuten myssyjä, sukkia ja lapasia. Ohjeet on kuvitettu romanttisen maanläheisillä kuvilla, joissa neulemallit nähdään pikku murusten yllä. Malliohjeiden lisäksi kirja opastaa neulomisessa tyypillisesti käytettäviin tekniikoihin ja lyhenteisiin. 

Trine Frank Påskesen on tanskalainen neulesuunnittelija, jota voi seurata Instagramissa @Knit_by_TrineP. Hänen mallinsa ovat harkittuja, ja niissä leikitellään jännittävillä kuvioilla ja tekniikoilla samalla kun värit pysyvät neutraaleina. Kirja ilahduttaa sekä kokenutta että aloittelevaa neulojaa. 

 

Tartu puikkoihin ja kiedo pienokaiset pohjoismaiseen lämpöön! 

Suomennos: Virpi Vainikainen ISBN: 978-952-341-816-5 Julkaisuaika: 2.2.2023 Kirjastoluokka: 65.43 / Sivut: 168 s. / Mitat: 20,5 × 26 cm / Sidos: sid. Osastot: ,

Hinta: 27,90 36,00