Ompele lapselle

Kirjailijat ja kuvittajat: Thea Rytter

Mikä neuvoksi, kun lapsi kasvaa ulos vaatteistaan alta aikayksikön ja vielä vaihtaa mieltymyksiään tiuhempaan kuin me toiset sukkia?

Silloin aletaan ommella itse! Edut: kun vaatteet ommellaan kotona, lapsi saa osallistua suunnitteluun ja kankaiden valintaan, ja lopputuloksena on varmasti mieleinen ja sopiva vaate. Haitat: mieli voi edelleen muuttua kuin tuuliviiri ja vaatemaku olla huomenna täysin toinen kuin tänään, mutta sillepä ei oikein voi mitään.

Tässä kirjassa esitellään valikoima kivoja arkivaatteita eri-ikäisille lapsille 1-vuotiaasta esiteiniin ja opetellaan piirtämään niiden kaavat itse. Mittaa lapsesi, tee mittojen mukainen vartalomalli paperille, piirrä kaava ja leikkaa kankaat – ja ompele juuri oman jälkikasvusi tarpeisiin sovitettu, uniikki vaate.

Ompele lapselle on perusteos sinulle, joka haluat ommella rakkaimmillesi mutta et jaksaisi taistella kaava-arkkien ja merkillisten menetelmien kanssa. Uskalla heittäytyä ja anna ompelukoneesi surrata!

Suomennos: Virpi Vainikainen ISBN: 978-952-404-056-3 Julkaisuaika: 08/2024 Kirjastoluokka: 65.42 / Sivut: 248 s. / Mitat: 21,5 × 28,5 cm / Sidos: sid. Osastot: , ,

Hinta: 27,90 39,00

Kirja ilmestyy 15.8.2024