Pidetään yhtä, Team Dundee!

Kirjailijat ja kuvittajat: Hanna Kökkö

Futissarjan kärkipaikalle nouseekin nyt Mimmi!

Kuudesluokkalainen Mimmi Toivo ei myönnä sitä kenellekään, mutta hänelle on jäänyt ikävä Nikiä pojan muutettua Skotlantiin. Niki jätti ison aukon luokkaan ja heidän omaan kaveriporukkaansa. Mimmillä on vaikeuksia tulla toimeen äitinsä kanssa, ja kaverienkin mielestä hän on aina kiukkuinen.

Pimeän syksyn ja itsetutkistelujen keskellä Mimmin elämään tuo valoa unelma jalkapalloammattilaisuudesta. Harjoitukset uudessa sisähallissa innostavat, varsinkin kun poikien joukkueeseen kaivataan lisävahvistusta. Lisäksi hän saa yllättävän viestin Skotlannista: Niki haluaa pitää yhteyttä.

Myös Ere on jäänyt kaipaamaan Nikiä. Mimmi huomaa, että Ere on usein allapäin. Ja kun Ere yhtäkkiä katoaa, huoli kasvaa. Pian ystävyyssuhteet punnitaan uudestaan, ja Team Dundee on vahvempi kuin koskaan.

Hanna Kökkö on iittalalainen kirjailija ja opettaja. Hän on julkaissut aiemmin useita nuortenromaaneja. Uutuus jatkaa alakouluikäisille suunnattujen romaanien Pallo on pyöreä, Niki Dundee! ja Taktiikka pettää, Niki Dundee! tarinaa aiemman sivuhenkilön, Mimmin, näkökulmasta kerrottuna.

ISBN: 978-952-341-900-1 Julkaisuaika: 10/2023Kansi: Tanja MitchellIkäsuositus: 9-12 Kirjastoluokka: L 84.2 / Sivut: n. 180 s. / Mitat: 14 × 21 cm / Sidos: sid. Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Hinta: 19,90 26,50