Piirtäjän pikastartti: Ihmiset

Kirjailijat ja kuvittajat: Walter T. Foster (toim.)

Helposti lähestyttävä opas tarjoaa pikakaistan piirtämisen perusteisiin.

Uudenlaisen, lehtiömuotoisen harjoituskirjan avulla piirustusharrastuksesi saa lentävän lähdön! Tutustu piirtämisen perustekniikoihin ja kokeile oppimaasi käytännössä saman tien. Voit piirtää suoraan kirjan sivuille. Lehtiömallin ansiosta yksittäiset sivut voi myös irrottaa. Ehkä haluat lähettää jonkin piirroksistasi postikorttina ystävälle tai käyttää sitä kirjanmerkkinä?

Tiiviit tekniikkaesittelyt ja innostavat harjoitukset sopivat sekä uusille piirtäjille että vanhan harrastuksen pariin palaaville. Ensimmäisessä vaiheessa tutkitaan muotoja, valöörejä, valoa ja varjoa ja luodaan kolmiulotteisuutta varjostusten avulla. Ihmisiä piirtäessäsi opit kiinnittämään huomiota muun muassa mittasuhteisiin, anatomisiin yksityiskohtiin ja liikkeen kuvaamiseen.

Piirrä rohkeasti, kokeile ja yritä uudestaan! Taitojen karttuessa viivaasi tulee varmuutta ja piirtämisestä koko ajan hauskempaa.

Suomennos: Auli Hurme-Keränen ISBN: 978-952-341-863-9 Julkaisuaika: 07/2023 Kirjastoluokka: 74.11 / Sivut: 96 s. / Mitat: 22 × 22 cm / Sidos: nid. Osastot: , Avainsana tuotteelle

Hinta: 16,90 22,00