Postia pohjoisesta, Empo

Kirjailijat ja kuvittajat: Pirkko Harainen, Ulla Virkamäki

Säilyykö ystävyys välimatkasta huolimatta?

Empo, Linda ja Paavo ovat parhaita ystäviä. Kaveruksia ei haittaa yhtään se, että he ovat luonteeltaan aivan erilaisia: Empo hiljainen ja myötäilevä, Linda iloinen ja empaattinen, Paavo vilkas ja supersosiaalinen.

Tiivis kolmikko kuitenkin hajoaa, kun Paavo muuttaa takaisin kaukaiseen kotimaahansa, etelän lämmöstä pohjoisen pakkasiin. Jatkuuko yhteydenpito välimatkasta huolimatta? Miten muutos vaikuttaa ystävysten suhteisiin?

Kullakin on oma tapansa reagoida elämänmuutokseen, ja vie oman aikansa ennen kuin uudet kuviot asettuvat kohdilleen. Suurimmasta ikävästä selvittyään Empo rohkaistuu aloittamaan uuden harrastuksen, josta on haaveillut pitkään – tanssimisen!

Pirkko Harainen on pitkän linjan lasten- ja nuortenkirjailija, kustannustoimittaja ja suomentaja. Hän on kirjoittanut muun muassa suosittuja Emma-kirjoja. Ulla Virkamäki on Lahdessa asuva kuvataiteilija ja käsityöläinen.

ISBN: 978-952-341-207-1 Julkaisuaika: 04/2019 Kirjastoluokka: L 85.22 / Sivut: 32 s. / Mitat: 24,5 × 17,5 cm / Sidos: sid. Osastot: ,

Hinta: 16,90 23,50