Rantamajan yö

Kirjailijat ja kuvittajat: Lauri Hirvonen

Kesäloma on jo lopuillaan, mutta jännitys jatkuu! Kaupungin ihanimpaan kahvilaan Café Suolahippuun merenrannassa on remontoitu kaksi hotellihuonetta. Ne ovat enää koenukkujia vailla, ja makoisa tehtävä lankeaa Emilialle ja Oliverille. Ystävykset pakkaavat mukaan niin lukemista kuin pelejäkin, ja luvassa on pehmeät unet merituulen helmassa… vai onko sittenkään!

Yö keskeytyy kummalliseen valonkajoon rannan puiden takana. Leppoisa miniloma muuttuu jännittävän mysteerin selvittämiseksi. Mikä yössä loisti? Kuka ulvoi pimeydessä? Ja ennen kaikkea: miten kummitus pyydystetään?

Rantamajan yö on itsenäinen jatko-osa aiemmin ilmestyneille kirjoille Kesäkioski ja Kimurantti kisakeikka. Hyvän tuulen kirjasarja on suunnattu alakoulun ensiluokille. Runsas mustavalkokuvitus.

Lauri Hirvonen on oululainen lastenkirjailija, jonka tuotantoon kuuluu yli kymmenen teosta: kuvakirjoja, sarjakuvia ja lastenromaaneja. Hirvonen on työskennellyt myös toimittajana, ja hän on kolmen lapsen isä.

ISBN: 978-952-404-004-4 Julkaisuaika: 04/2024Ikäsuositus: 6-9 Kirjastoluokka: L 84.2 / Sivut: n. 120 s. / Mitat: 15,5 × 21,5 cm / Sidos: sid. Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Hinta: 19,90 27,00