Sonja ja kadonnut ratsastaja

Kirjailijat ja kuvittajat: Satu Heimonen

Sonjan sydämestä on lohjennut kaksi suurta palaa, kun hän on menettänyt sekä hoitohevosensa Caston että koiraystävänsä Nallen. Elämän on kuitenkin jatkuttava, ja rakas musta tamma Gara odottaa Sonjaa hänen poikaystävänsä perheen tallilla.

Eliaksen menestys kilpakentillä innostaa myös Sonjaa ja hänen parasta ystäväänsä Emiliaa esteille, ja edessä siintää kaikkien aikojen kisakevät. Miksi Sonjasta tuntuu silti väärältä, ja mitä omalaatuinen tallityttö Stiina yrittää hänelle kertoa? Kun ystävä katoaa keväisellä ratsastusretkellä, selvitettäväksi jää monta mysteeriä, joista yksi on Sonja itse.

Sonja ja kadonnut ratsastaja on neljäs osa sarjasta, jossa seurataan 9.-luokkalaisen Sonjan elämää hevosten parissa. Hänen sydämensä on vallannut uljas ahaltekinhevonen Gara sekä kenttäratsastukseen uudelleen hurahtanut poikaystävä Elias. Seurustelu ei suju aina ruusuisesti, ja Sonja alkaa pohtia myös suhdettaan hevosiin. Onko pakko ratsastaa vai voisiko hevosten kanssa vain olla?

ISBN: 978-952-341-902-5 Julkaisuaika: 08/2023Kansi: Siru SalmenniemiIkäsuositus: 12+ Kirjastoluokka: N 84.2 / Sivut: n. 280 s. / Mitat: 21 × 14 cm / Sidos: sid. Osastot: , ,

Hinta: 19,90 27,00