Vegeburgerit

Kirjailijat ja kuvittajat: Martin Nordin

Rentoa asennetta, parhaita puhtaita kasviksia, lempparimakuja…

Vegeburgerit eli kasvishampurilaiset ovat nousseet rytinällä suosioon ravintoloissa eri puolilla maailmaa – kaikki rakastavat niitä! Nyt otetaan vuoden puhutuin ruoka haltuun kotikeittiöissä.

Tässä upeassa kirjassa on 31 reseptiä maukkaisiin vegeburgereihin. Sämpylän väliin sopii niin kasviksia, juureksia, sieniä, yrttejä, siemeniä ja pähkinöitä kuin juustoja ja kastikkeitakin.

Miltä kuulostavat vaikkapa munakoisoburgerit kotitekoisella ketsupilla ja karamellisoidulla sipulilla tai kantarelli-papuburgerit puolukkapikkelssin kera? Tai vaihda yksi kerros toiseen – oman herkkututkasi ohjaamana. Jos haluat yllättää vieraasi, tarjoa heille mustia vegeburgereita!

Mukana on ohjeita sämpylöiden leivontaan, lisukkeisiin sekä kastikkeisiin, pikkelsseihin ja dippeihin – kaikkeen siihen, mistä rakentuu täydellinen hampurilaisnautinto. Osassa ohjeita on kananmunaa ja maitotuotteita, osa on täysin vegaanisia.

Suomennos: Laura Jänisniemi ISBN: 978-952-341-007-7 Julkaisuaika: 08/2017 Kirjastoluokka: 68.22 / Sivut: 160 s. / Mitat: 26,5 × 20 cm / Sidos: sid. Osastot: ,

Hinta: 27,90 35,00