Vegejuhlat

Kirjailijat ja kuvittajat: Jennie Benjaminsson, Stina Patetsos

Herkullista kasvisruokaa joka maistuu kaikille!

Kasvissyönti on nouseva trendi, ja monet lihaa syövätkin ovat lisänneet kasvisten käyttöä. Arjen ruoanlaittoa helpottavat nyhtökaura ja muut ekologiset lihan korvikkeet, mutta miten kasviksista loihditaan juhlaruokaa?

Vegejuhlat tietää, mitä pöytään katetaan, oletpa järjestämässä kolmen ruokalajin illallisia tai rentoja illanistujaisia ystäville. Monipuolisista raaka-aineista valmistuu herkullisia ja aisteja helliviä ruokalajeja, joiden ääreltä vieraat nousevat taatusti tyytyväisinä, riippumatta siitä ovatko he kasvissyöjiä vai eivät.

Inspiroivassa kirjassa ei ole tyydytty korvaamaan ruokalajeissa olevaa lihaa kasviksilla, vaan ohjeet on suunniteltu alusta alkaen kasvisten ehdoilla. Ja mitä herkkuja silloin syntyykään: pikkusuolaisia noutopöytään ja naposteltavaksi, maukkaita pääruokia ja vastustamattomia jälkiruokia. Juhlaruokaa, joka on täynnä ravintoaineita, kauniita värejä ja hiveleviä makujen yhdistelmiä.

Kirjan upea kuvitus virittää juhlatunnelmaan.

Suomennos: Laura Beck ISBN: 978-951-883-925-8 Julkaisuaika: 04/2017 Kirjastoluokka: 68.22 / Sivut: 144 s. / Mitat: 26,5 × 20 cm / Sidos: sid. Osastot: ,

Hinta: 27,90 35,00