Vuosi vesiväreillä

Kirjailijat ja kuvittajat: Harriet de Winton

Inspiroidu vaihtuvista vuodenajoista ja päästä luovuutesi valloilleen!

Luonto on täynnä ihania yksityiskohtia, joita on kiehtovaa tutkia kuvataiteen keinoin. Tämän kirjan avulla opit tarkkailemaan ympäristöäsi ja maalaamaan vesiväreillä yli 30 erilaista aihetta.

Kirja opastaa vesivärimaalauksen tekniikkaan, väreihin ja välineisiin. Aiheet käydään läpi vaihe vaiheelta, joten kirja sopii hyvin aloittelijalle. Voit harjoitella kotona, mutta kirja rohkaisee myös kuljettamaan välineitä mukana ja tarttumaan siveltimeen luonnon helmassa.

Pian maalaat herkkiä hiirenkorvia, täplikkäitä linnunmunia, siroja kesäkukkia, ruskan värjäämiä  lehtiä ja talvisia kransseja tekniikalla, joka yhdistelee
kasvitieteellistä tarkkuutta ja akvarellimaalauksen
eloisuutta. Maalaukset sopivat erinomaisesti onnittelukorttien aiheiksi tai sulostuttamaan kotisi seiniä.

Harriet de Winton on Britanniassa asuva taiteilija. Hänellä on Youtubessa suosittu vesivärimaalauskanava nimeltään de Winton Paper Co. ja hän opettaa maalausta monenlaisilla kursseilla. Harriet de Winton on julkaissut kolme vesivärimaalausta käsittelevää kirjaa.

Suomennos: Auli Hurme-Keränen ISBN: 978-952-404-046-4 Julkaisuaika: 10/2024 Kirjastoluokka: 74.21 / Sivut: 144 s. / Mitat: 19 × 24,5 cm / Sidos: nid. Osastot: , ,

Hinta: 27,90 34,00

Kirja ilmestyy 15.10.2024