Yksinkertaisesti joogaa

Kirjailijat ja kuvittajat: Bente Helene Schei

Rauhaa, voimaa ja vireyttä joogasta!

Jooga on suosittu harrastus, joillekin jopa elämäntapa.

Joogata voi missä ja milloin vain. Jooga on kokonaisvaltaista – se vaikuttaa kehoon ja mieleen fyysisillä harjoitteilla, hengityksellä, tietoisella läsnäololla ja rentoutuksella. Jooga kartuttaa harjoittajansa niin fyysisiä kuin psyykkisiäkin voimavaroja.

Kirjassaan Yksinkertaisesti joogaa norjalainen joogaohjaaja ja joogakoulun omistaja Bente Helene Schei keskittyy klassiseen joogaan ja tarjoaa käytännönläheisen paketin toisiaan tukevia harjoituksia ja ohjelmia. Lyhyt joogaohjelma kestää 10-20 minuuttia, keskipitkä 30-60 minuuttia ja pitkä 60-90 minuuttia.

Valikoima on laaja ja monipuolinen, joten jokainen löytää tarjonnasta helposti omaan tasoonsa ja tarpeisiinsa sopivia harjoituksia. Mukana on erikseen vatsan hyvinvointia ja ruoansulatusta edistävä, selkää, hartioita ja niskaa notkistava sekä tasapainoa ja keskittymiskykyä parantava joogaohjelma.

Kaikki harjoitukset on kuvailtu selkeästi vaihe vaiheelta, ja havainnollisten mustavalkoisten valokuvien mallina on kirjailija itse. Schei kertoo oikean asennon ja liikkeen lisäksi sen, mihin harjoituksessa tulee keskittyä, mitä tulee varoa ja miten harjoitus vaikuttaa. Erinomainen hakuopas myös joogaohjelmia laativille!

Suomennos: Julia Rintala ISBN: 978-952-341-335-1 Julkaisuaika: 02/2020 Kirjastoluokka: 59.331 / Sivut: 152 s. / Mitat: 23 × 21,5 cm / Sidos: sid. Osastot: ,

Hinta: 27,90 35,00