Ekosiivoojan käsikirja

Kirjailijat ja kuvittajat: Ellinor Sirén

Puhdas koti luonnollisesti

Haluaisitko sinäkin siivota kotisi ympäristöystävällisesti?

Tämän kirjan vinkeillä se onnistuu, sillä siivous voi olla sekä hauskaa, tehokasta että ekologista. Se on myös edullista, sillä suurimman osan pesuaineista voit tehdä itse – niinkin tavallisista aineksista kuin etikka ja ruokasooda. Ja kun luot siivoukseen omat, toimivat rutiinisi, järjestyksen ylläpitäminen on kiireisessäkin arjessa helppoa.

Vanhat konstit ovat muistamisen arvoisia, mutta mukana on myös uusia oivalluksia. Kiiltävä liesi, kristallinkirkkaat ikkunat, valkoiset kaakelit ja putipuhtaaksi pesty lapsen sängynpatja viehättävät niin entisajan emäntiä kuin tämän päivän ympäristötietoista ihmistä. Eikä kirjassa käytettyjen pesuaineiden haittavaikutuksista tarvitse kantaa huolta.

Kattavassa käsikirjassa on lisäksi vinkkejä vaatehuoltoon, kierrättämiseen, luonnonmukaisiin lelumassoihin sekä ulkotilojen puhdistukseen. Inspiroivat ennen ja jälkeen -kuvat vanhoista, uuden elämän saaneista kalusteista saavat sinutkin kokeilemaan näitä oppeja heti käytännössä!

Suomennos: Sinikka Sajama ISBN: 978-952-341-836-3 Julkaisuaika: 15.10.2022, 2. painos Kirjastoluokka: 68.33 / Sivut: 208s. / Sidos: nid. Osastot: , Avainsana tuotteelle

Hinta: 22,90 32,00