Kauneimmat makrameelaukut

Kirjailijat ja kuvittajat: Chizu Takuma

Solmeile itse kauden tyylikkäin laukku! 

Nyt solmeillaan makrameetekniikoilla laukkuja joka lähtöön. Japanilainen makrameetaiteilija Chizu Takuma on koonnut 21 mallia torikassista pikkulaukkuihin ja rennosti vartalon poikki kannettavaan pussukkakassiin. 

Makrameeverkko voi näyttää vaikealta, mutta sitä on itse asiassa helppo solmia. Tiivis sileämpi pinta tekee laukuista veistoksellisen kauniita. Perusteet omaksuttuasi voit lisätä laukkuihin koristeellisia ja käytännöllisiä yksityiskohtia kuten puukahvoja, metallisolkia tai vetoketjuja. 

Työohjeet esitetään tekstien ohessa uudella tavalla kaaviokuvien avulla, mikä helpottaa etenkin aloittelijalle muotojen ja prosessin kokonaisvaltaista hahmottamista. Perustekniikoihin ja solmuihin opastetaan vaihe vaiheelta -kuvin. 

Solmeilumateriaalina toimii niin puuvilla- ja nailonlanka kuin hamppu- tai juuttinarukin – eikä juuri mitään erikoistyökaluja vaadita. 

Suomennos: Seija Kallinen ISBN: 978-952-341-834-9 Julkaisuaika: 04/2023 Kirjastoluokka: 65.434 / Sivut: 128 s. / Mitat: 21,5 × 26 cm / Sidos: nid. Osastot: , Avainsana tuotteelle

Hinta: 22,90 33,00