Sisusta makrameella

Kirjailijat ja kuvittajat: Isabella Strambio

Makramee tuo pehmeyttä kodin sisustukseen.

Solmeile kotiisi hurmaavia sisustusesineitä käyttämällä kierrätysmateriaaleista valmistettuja ja luonnonvärjättyjä lankoja – vain muutaman helpon makrameesolmun avulla.

Isabella Strambio löysi makrameen bloggaamalla aiheesta nelisen vuotta sitten, ja nyt käsityömuoto on vienyt hänen sydämensä kokonaan – samoin kuin luonnonväreillä värjääminen. Tässä kirjassa hän jakaa ideansa, innostuksensa ja osaamisensa muidenkin iloksi.

Kirjan 16 projektin joukosta löytyy seinävaatteiden ja amppeleiden kaltaisten klassikoiden lisäksi muun muassa katosta roikkuva yöpöytä, peilinkannatin, verho ja matto. Mallit on jaettu kolmeen taitotasoon, ja mukana on myös hauskoja muunnelmia.

Solmut, mallitöiden toteuttaminen sekä lankojen värjäystekniikat esitellään selkeästi vaiheittaisten valokuvien kera. Kirja sopii hyvin myös makrameehen ensi kertaa tutustuville.

 

Suomennos: Seija Kallinen ISBN: 978-952-341-540-9 Julkaisuaika: 04/2021 Kirjastoluokka: 65.434 / Sivut: 128 s. / Mitat: 56,5 × 20,5 cm / Sidos: nid. Osastot: , Avainsana tuotteelle

Hinta: 22,90 32,00