Kirjonta – Lumoavia luontoaiheita kirjoen

Kirjailijat ja kuvittajat: Arounna Khounnoraj

Kirjonta on kaunis itseilmaisun muoto, joka ammentaa sen pitkästä käytännönläheisestä perinteestään. 

Uudessa kirjontakirjassaan Arounna Khounnoraj (Instagramissa @bookhou) ylistää vuosituhansia vanhan käsityömuodon moderneja ja monipuolisia mahdollisuuksia. 

Khounnorajin tyyli on kuin langalla maalaamista. Ideat raikkaisiin töihinsä hän ammentaa ympäristön kauneudesta. Hän kannustaa sinuakin tarkkailemaan luontoa taiteilijan silmin ja poimimaan kasvien värejä ja muotoja osaksi meditatiivisia kädentaitoja. 

Kirja sisältää 19 lumoavaa ohjetta, joilla voit virittäytyä luonnon tunnelmaan. Vaihe vaiheelta etenevät ohjeet ja upeat lifestyle-kuvat esittelevät tyylikkään kokoelman malleja, joilla voit sisustaa kotisi tai piristää asuasi. Tuo raikasta ulkoilmaa elämääsi kirjottujen neuleiden, kukkaroiden, taulujen ja monien muiden projektien avulla. 

Malliohjeiden lisäksi kirja käy läpi monipuolisen kokoelman kirjontapistoja ja neuvoo oikeanlaisten lankojen, neulojen, pohjakankaiden ja kirjontakehysten hankintaan. Neuvot johdattavat jopa aloittelijan kirjonnan virkistävään maailmaan. 

Suomennos: Sanna Kangasluoma ISBN: 978-952-341-849-3 Julkaisuaika: 04/2023 Kirjastoluokka: 65.421 / Sivut: 144 s. / Mitat: 20 × 25 cm / Sidos: nid. Osastot: ,

Hinta: 27,90 36,00