Tuftaus tutuksi

Kirjailijat ja kuvittajat: Arounna Khounnoraj

Ota haltuun tekniikka, joka on nousussa niin meillä kuin muualla!

Tuftaus on käsityömuoto, joka on viime vuosina kasvattanut suosiotaan. Se on jäänyt monelle vieraaksi, vaikka kyse ei ole uudesta ilmiöstä. Tuftaus on viktoriaanisen ajan versio vielä vanhemmasta koukkuamistekniikasta.

Ammattimaisia tuftaajia on ollut aina, mutta tekniikka on mutkattomuudessaan kenen tahansa helppo oppia. Työkaluiksi riittävät kerä lankaa, pala kangasta, tuftausneula sekä kirjontakehikko, jonka voi ostaa valmiina tai tehdä itse.

Tässä kirjassa esitellään 20 upeaa mallityötä, joilla voit koristaa itsesi ja kotisi. Vaihe vaiheelta etenevien kuvallisten ohjeiden avulla opit tekemään hiuskorun, rintakorun, näyttäviä tyynyjä, seinäkoristeita, laukkuja, torkkupeiton sekä värikkään maton. Tyylikkäät kasviaiheet ja abstraktit mallit päivittävät kirjotut tekstiilit kertaheitolla nykykotiin sopiviksi, ja inspiroivat valokuvat antavat lisätukea työskentelyyn.

Kirjan ohjeiden mallit voit tulostaa tämän linkin takaa: bookhou.com/pages/patterns

 

Suomennos: Seija Kallinen ISBN: 978-952-341-401-3 Julkaisuaika: 08/2020 Kirjastoluokka: 65.421 / Sivut: 160 s. / Mitat: 25 × 20 cm / Sidos: nid. Osastot: , Avainsana tuotteelle

Hinta: 27,90 35,00