Kyllä se siitä, EMMA

Kirjailijat ja kuvittajat: Pirkko Harainen, Leena Lumme

Emma on topakka tyttö, jonka päiviin mahtuu niin mukavia kuin tukaliakin tilanteita.

Lumiveistoskilpailussa voitto menee sivu suun, ja pettymys on suuri. Lemmikin hankkiminenkaan ei suju suunnitelmien mukaan. Emma saa myös huomata, että valhe lipsahtaa helposti, mutta tunnustaminen on tosi vaikeaa. Onneksi hankalistakin tilanteista on mahdollista selvitä kunnialla, joskus jopa voitokkaasti!

Emma on ollut lasten kaveri jo yli 20 vuotta. Tämä yhteisnide sisältää suositun sarjan tarinat Emma ja koirakuume, Älä narraa, Emma! sekä Emma ja harmillinen häviö.

Pirkko Harainen on helsinkiläinen lastenkirjailija, kustannustoimittaja ja suomentaja. Emma-sarjan lisäksi hänen käsialaansa ovat muun muassa kirjat Empo ja oikea ystävä, Rohkeasti vaan, Empo ja Postia pohjoisesta, Empo yhdessä kuvittaja Ulla Virkamäen kanssa.

Leena Lumme on helsinkiläinen useaan kertaan palkittu kuvittaja. Hänen monipuoliseen tuotantoonsa kuuluu satu- ja kuvakirjoja, lastenromaaneja, runoantologioita sekä tieto- ja oppikirjoja. Hänen kuvituksiaan on ollut esillä lukuisissa yksityis- ja yhteisnäyttelyissä.

 

ISBN: 978-952-341-364-1 Julkaisuaika: 02/2020 Kirjastoluokka: L 85.22 / Sivut: 48 s. / Mitat: 27 × 21,5 cm / Sidos: sid. Osastot: ,

Hinta: 19,90 26,00