Sehän on EMMA!

Kirjailijat ja kuvittajat: Pirkko Harainen, Leena Lumme

Yleensä Emma on iloisella mielellä, mutta joskus tapahtuu myös asioita, jotka saavat Emman kiukustumaan. Naapurin Oton kanssa syntyy leikin lomassa jopa harmillinen riita. Murretta puhuva lapsenvahti puolestaan saa Emman hetkeksi ihan hämilleen.

Emma on ollut lasten kaveri jo 20 vuotta. Tämä yhteisnide sisältää suositun sarjan kolme ensimmäistä osaa, tarinat Mitä kuuluu, Emma?, Emmalla on mukavaa ja Emma on eri mieltä.

Pirkko Harainen on Helsingissä syntynyt pitkän linjan lastenkirjailija, kustannustoimittaja ja suomentaja. Emma-sarjan lisäksi hänen käsialaansa ovat muun muassa kirjat Empo ja oikea ystävä ja Rohkeasti vaan, Empo yhdessä kuvittaja Ulla Virkamäen kanssa.

Leena Lumme on useaan kertaan palkittu kuvittaja. Hänen monipuoliseen tuotantoonsa kuuluu satu- ja kuvakirjoja, lastenromaaneja, runoantologioita, tieto- ja oppikirjoja. Hänen kuvituksiaan on ollut esillä lukuisissa yksityis- ja yhteisnäyttelyissä.

ISBN: 978-952-341-113-5 Julkaisuaika: 08/2018 Kirjastoluokka: L 85.22 / Sivut: 48 s. / Mitat: 27 × 21,5 cm / Sidos: sid. Osastot: ,

Hinta: 19,90 26,00