Lulu ja Piko – Yön äänet

Kirjailijat ja kuvittajat: Rasaliina Seppälä, Anu Pensola

”Piko! Montako kertaa minun pitää sanoa, että hammastahnaa EI syödä!” Hampaat on harjattu ja Lulu ja Piko ovat käymässä nukkumaan, kun huoneen nurkassa olevasta arkusta kuuluu rasahdus.

Arkusta ilmestyy kuluneeksi hiutunut, halitun näköinen nalle. Sehän täytyy palauttaa omistajalleen! Taikavillasukka kuljettaakin Lulun ja Pikon juuri oikean ruskeahiuksisen pojan luo.

Sami valvoo sängyssään unettomana. Nalle ilahduttaa, mutta kodin oudot äänet pelottavat häntä edelleen. Onneksi Lulun laukussa sattuu olemaan kirja, josta löytyy tarkkaa tietoa erilaisista yön äänistä…

Luovan siskostiimin yhteinen kuvakirja viehättää mielikuvituksellisuudellaan ja rauhoittaa pienet unille iltasatuna.

Rasaliina Seppälä on vantaalainen tarinankertoja ja kuvataiteilija. Teoksen kuvittaja Anu Pensola on Sipoossa asuva kuvataiteilija ja tarinoitsija. Molemmat saavat paljon inspiraatiota luonnosta, eläimistä, lapsista, unista ja väreistä. Anu on työskennellyt aiemmin myös toimittajana ja julkaissut käsityöaiheisia kirjoja.

ISBN: 978-952-341-605-5 Julkaisuaika: 08/2021 Kirjastoluokka: L 85.22 / Sivut: 36 s. / Sidos: sid. Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Hinta: 19,90 26,00