Lulun ja Pikon taikapuutarha

Kirjailijat ja kuvittajat: Rasaliina Jänö, Anu Pensola

Mitä muumio tekee puutarhassa? Kasvaako hammastahnapensaassa tuubeja? Voiko aarteita kasvattaa? Tämä kaikki selviää, kun sukellat Lulun ja Pikon kanssa taikapuutarhan syvyyksiin!

Viljely aiheuttaa monenmoista päänvaivaa, mutta onneksi Lulu ja Piko osaavat ratkoa eteen tulevia pulmia omalla hassulla tavallaan. Pikon miettiessä tarvitaanko etanahotellissa puhtaita pyyhkeitä, Lulu poimii maasta ainekset alkukesän herkulliseen ateriaan ja suunnittelee jo innoissaan sadonkorjuujuhlia.

Iloisen värikkäästä kuvituksesta ja huumoria kuplivasta tarinasta löytyy oivalluksia ja ideoita vaikka oman pienen kasvimaan perustamiseen. Porkkanoiden, salaattien ja retiisien kaverina voi kasvaa karamellipensas – ja ennen kuin huomaatkaan, ovat hyllyt täynnä hillopurkkeja.

Hurmaavat lasten ystävät Lulu ja Piko ovat aiemmin seikkailleet kuvakirjoissa Lulu ja Piko – Yön äänet ja Lulu ja Piko – Merenneitopulveri. Rasaliina Jänö ja Anu Pensola eli Ihmesiskot ovat siskokset, jotka työskentelevät yhdessä luoden lastenkirjoja ja kuvataidetta. Heitä inspiroi luonto, leikki ja mielikuvitus

ISBN: 978-952-404-002-0 Julkaisuaika: 04/2024Ikäsuositus: 3+ Kirjastoluokka: L 85.22 / Sivut: 56 s. / Mitat: 22 × 28,5 cm / Sidos: sid. Osastot: , ,

Hinta: 19,90 27,50