Näin piirrät eläimiä

Kirjailijat ja kuvittajat: Walter T. Foster ym. (toim.)

Suosittu piirustusopas keskittyy nyt eläimiin!

Piirtäminen on yksi maailman suosituimmista harrastuksista. Eläinten piirtäminen on erityisen antoisaa. Eläimissä on loputtomasti kiinnostavia tekstuureja ja anatomista vaihtelua, ja liikkuvien eläinten piirtäminen haastaa kokeneetkin harrastajat.

Laaja piirustusopas perustuu Walter Foster -kustantamon menestysteoksiin, joissa piirtämisestä tehdään helppoa ja hauskaa. Taito on jokaisen opittavissa. Mukana on satoja mustavalkoisia kuvia havainnollistamassa kuvan rakentumista pala palalta, muutaman viivan aihiosta valmiiksi piirrokseksi.

Aluksi käydään läpi tarvikkeet, välineet ja perustekniikat sekä opetellaan tarkkailemaan eläintä piirtäjän silmin. Sitten paneudutaan yksittäisten eläinlajien piirtämiseen – niin luonnonvaraisten kuin lemmikkieläinten. Mukana on esimerkiksi useiden eri kissa- ja koirarotujen mallipiirroksia.

Sarjakuvista ja fantasian maailmasta tutut eläinhahmot ovat omassa osiossaan.

 

Suomennos: Auli Hurme-Keränen ISBN: 978-951-883-987-6 Julkaisuaika: 07/2019 Kirjastoluokka: 74.11 / Sivut: 240 s. / Mitat: 31 × 23,5 cm / Sidos: sid. Osastot: , Avainsana tuotteelle

Hinta: 36,90 45,00

Uusi painos tulossa