Kalligrafia ja tekstaus

Kirjailijat ja kuvittajat: Walter T. Foster (toim.)

Suositun piirustussarjan uutuusteos käsittelee aina ajankohtaista käsin kirjoittamisen taitoa.

Kaunis kirjoitus on ilo silmälle! Se on myös hyvä harrastus – käsin kirjoitta­minen rentouttaa mieltä, ja taidot ke­hittyvät harjoitellessa nopeasti. Tässä kattavassa teoksessa perehdy­tään sekä kalligrafiaan taidemuotona että vapaamuotoisempaan tekstauk­seen. Erilaisia kirjaintyylejä esitellään runsaasti: harjoittelun pohjaksi ote­taan muun muassa roomalaiset aak­koset, goottilaiset kirjaimet, isoäidin aikaiset kaunokirjaimet sekä monet modernit, pelkistetyt kirjaimet.

Mukana on vinkkejä värien käyt­töön ja tekstin sommitteluun sekä opastusta valmiiden töiden digi­tointiin. Laaja opaskirja esittelee li­säksi parhaat välineet ja materiaalit erityyppisiin töihin. Kirjan lopussa olevien harjoitteluarkkien avulla on helppo edetä teoriasta käytäntöön.

Kalligrafia ja tekstaus kuuluu kan­sainväliseen menestyssarjaan, jonka piirustusoppaita on myyty yli 1,5 mil­joonaa kappaletta.

 

Suomennos: Auli Hurme-Keränen ISBN: 978-952-341-161-6 Julkaisuaika: 04/2019 Kirjastoluokka: 74.12 / Sivut: 192 s. / Mitat: 31 × 23,5 cm / Sidos: sid. Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Hinta: 36,90 45,00