Puspus Pusukala tahtoo leikkiin

Kirjailijat ja kuvittajat: Anne-Maria Kuusela, Matias Teittinen, Maija Hytti

Ympyräiset viettävät päivää hiekkarannalla ja innostuvat pelaamaan pomppupalloa. Puspus Pusukalan tekisi mieli osallistua leikkiin, mutta eihän kala pärjää kuivalla maalla. Heko Kroko vähättelee tilannetta ja kiusaa Puspusia huomaamattaan. Puspus vetäytyy merenpohjaan suremaan. Miten Puspus saataisiin mukaan leikkiin? Löytävätkö Ympyräiset yhteisen leikin Puspusille sopivassa ympäristössä?

Tunnetaidot: toisten tunteiden ymmärtäminen – ystävällisyys – leikkiin mukaan ottaminen

Tunteiden tunnistaminen on lähtökohta kaikenlaiselle sosiaaliselle vuorovaikutukselle. Kun lapsi on tutustunut omiin tunteisiinsa, hän ymmärtää paremmin itseään ja toisia ja oppii säätelemään käyttäytymistään erilaisissa tilanteissa. Ympyräisten satumaailma on luotu tukemaan lapsen tun­netaitojen harjoittelua.

Kirjojen tarinat ovat helppo tapa päästä aiheen ja samalla lapsen ajatusten äärelle, keskus­telemaan vaikka päiväkotipäivän tapahtumista tai riidasta isosiskon kanssa.

ISBN: 978-952-341-149-4 Julkaisuaika: 08/2018 Kirjastoluokka: L 85.22 / Sivut: 32 s. / Mitat: 21 × 21 cm / Sidos: sid. Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Hinta: 19,90 26,00

Uusi painos ilmestyy 15.8.2021