Rocky ja kivikasvot

Kirjailijat ja kuvittajat: Hanna Kökkö

”Kovempikin kivikasvo oli saanut säröjä pintaansa. Tai jos niitä ei näkynyt pinnassa, niitä oli taatusti jossain syvemmällä.”

Rocky odottaa hartaasti peruskoulun päät­töjuhlaa, kun koulun pihalle kiirii huhu ki­vilouhokselta löytyneestä ruumiista. Onko kyseessä kauhea onnettomuus vai onko uhri tyrkätty tarkoituksella jyrkänteeltä alas?

Rocky lupaa henkistä tukea rinnakkais­luokkaa käyvälle Salmelle eikä aavista, millai­seen perhemyllerrykseen joutuu mukaan. Sa­laisuuksien verkko alkaa vähitellen kiristyä, ja yksi jos toinenkin saa huomata, etteivät ih­miset ja asiat ole aina sitä miltä näyttävät.

Cosy crime -jännitystä ja ihmissuhdekiemuroita samassa paketissa tarjoileva Rocky ja kivikasvot on jatkoa vuonna 2019 ilmestyneelle nuortenromaanille Rocky, Rauha ja rakkaus.

Hanna Kökkö on iittalalainen kirjailija ja opettaja. Hän on kirjoittanut aiemmin muun muassa suositun, geokätköilyn maailmaan si­joittuvan nuortenkirjasarjan.

ISBN: 978-952-341-535-5 Julkaisuaika: 10/2021Kansi: Tanja Mitchell Kirjastoluokka: N 84.2 / Sivut: n. 200 s. / Mitat: 14 × 21 cm Osastot: , ,

Hinta: 19,90 26,00