Rocky, Rauha ja rakkaus

Kirjailijat ja kuvittajat: Hanna Kökkö

Uusi nuortendekkari geokätköilysarjan kirjoittajalta!

Ysiluokan kevät on koittanut, eikä koulu oikein maistu iittalalaiselle Rockylle. Sen sijaan hän törmää kylällä outoon tyttöön ja rakastuu välittömästi. Rauhan mukana Rocky pääsee tutustumaan lasitehtaaseen, erääseen naivistitaiteilijaan sekä Rauhan suvun tragediaan, mutta ennen kaikkea tyttöön itseensä. Mitä Rauha salailee? Onko heidän orastava suhteensa yhtä ihmeellistä tytölle kuin Rockylle itselleen?

Kun Rocky ja Rauha tunkeutuvat luvatta lasitehtaan tyhjään varastoon kaveriporukan kanssa, he tekevät karmean löydön. Nuoret alkavat seurata erilaisia johtolankoja selvittääkseen mysteerin, joka samalla valaisee Rauhan nuorena kuolleen tädin kohtaloa.

Rocky, Rauha ja rakkaus on nuorille suunnattu ”cosy crime” -dekkari, jossa on kihelmöivää jännitystä ja vieläkin kihelmöivämpää rakkautta – kuitenkin turvalliseen kodikkuuteen käärittynä. Itsekin Iittalassa asuva nuortenkirjailija ja opettaja Hanna Kökkö on kirjoittanut aiemmin Suvituuli- ja geokätköilykirjasarjat.

Lukunäyte: Rocky, Rauha ja rakkaus

 

ISBN: 978-952-341-271-2 Julkaisuaika: 08/2019Kansi: Tanja Mitchell Kirjastoluokka: N 84.2 / Sivut: n. 220 s. / Mitat: 21 × 14 cm / Sidos: sid. Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Hinta: 19,90 26,00