Aada ja jääkarhu – Hauska kaupunkiretki

Kirjailijat ja kuvittajat: Tittamari Marttinen, Marjo Nygård

Aadan ja jääkarhun päivä on täynnä kommelluksia, mutta pienet harmit unohtuvat, kun voi rutistaa lujasti parasta ystävää.

Aadan paras ystävä on jääkarhu. Jääkarhun paras ystävä on Aada. Yhdessä he lähtevät retkelle kaupunkiin. Jääkarhua kiinnostaa kaikki. Puistossa se ihastuu villakoiraan ja pelästyy lehti-imuria. Se kokeilee skeittilautaa, pelaa koripalloa ja hoitaa leikkikarhuja. Aadan mielestä hauskinta on istua jääkarhun harteilla ja vilkutella ihmisille korkeuksista.

Kauppatorilla jääkarhu tutustuu aitoihin merikarhuihin. Tavaratalosta se löytää pehmeän sohvan ja päättää ottaa päiväunet. Aada ei aina tiedä, pitäisikö sen tempuille itkeä vai nauraa.

Mutta entäs sitten, kun jääkarhu katoaa iltapäiväruuhkassa! Aada pelästyy. Miten hän oikein löytää ystävänsä? Onneksi Aada saa vastaantulevilta ihmisiltä vihjeitä ja löytää jääkarhun lopulta yllättävästä paikasta…

Helppolukuinen suloisesti kuvitettu tarina sopii lukemaan opetteleville ja juuri lukemaan oppineille. Ääneen luettuna se viihdyttää myös nuorempia kuulijoita.

 

ISBN: 978-951-883-887-9 Julkaisuaika: 01/2018 Kirjastoluokka: L 85.22 / Sivut: 64 / Mitat: 19 × 14,5 cm / Sidos: sid. Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Hinta: 19,90 26,00