Aada ja jääkarhu – Yllätysten lomamatka

Kirjailijat ja kuvittajat: Tittamari Marttinen, Marjo Nygård

Helppolukuinen, suloisesti kuvitettu tarina vie Aada-tytön ja jääkarhun seikkailemaan Espanjan aurinkoon.

”Aadan mielestä jokainen päivä jääkarhun kanssa on pieni seikkailu!”

Aada ja jääkarhu ovat lähdössä ulkomaille. Ensin täytyy tuumata, mitä matkalle pakataan mukaan. Tarvitaanko Espanjassa toppatakkia? Montako pehmolelua voi pakata mukaan? Enää yksi yö lähtöön – matkakuume on viedä kaveruksilta yöunet!

Jääkarhu herättää huomiota, missä se liikkuukin. Jo lentokentällä he joutuvat keskelle innokasta turistijoukkoa. Aada on ylpeä siitä, että hänellä on niin kohtelias ja suosittu ystävä! Espanjassa

Aada ja jääkarhu viettävät isän kanssa iloista rantalomaa ja tutkivat vanhaa kaupunkia kujineen ja toreineen. He maistelevat eksoottisia hedelmiä, ajelevat hevoskärryillä ja uivat ja kelluvat meren aallokossa. He saavat monta uutta ystävää.

Hotellielämä on hauskaa, kun suuressa sängyssä voi pomppia ja olla tyynysotasilla, ja parvekkeella voi katsella ohikulkijoita ja nauttia auringosta. Aamiaisella jääkarhu saa erikoispalvelua, ja sille tuodaan tuoretta kalaa suoraan pöytään.

Tuntuu haikealta, kun loma loppuu, ja sandaalit pitää vaihtaa saappaisiin. Mutta mikä mahtaakaan olla erikoisin tuliainen, jonka Aada ja jääkarhu tuovat mukanaan Suomeen?

 

Tittamari Marttinen on pitkän linjan kirjailija ja suomentaja. Hän on julkaissut yli 70 lasten- ja nuortenkirjaa sekä runoja ja proosaa aikuisille. Marjo Nygård on vapaa kuvittaja ja graafinen suunnittelija, jonka töistä voi nauttia paitsi lastenkirjojen myös tieto- ja oppikirjojen sivuilla.

ISBN: 978-951-883-999-9 Julkaisuaika: 10/2017 Kirjastoluokka: 85.22 / Sivut: 64 s. / Mitat: 19 × 14,5 cm / Sidos: sid. Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Hinta: 19,90 26,00