Gluteenitonta, kiitos!
Kirjailijat ja kuvittajat: Susanne Hovenäs, Malin Randeniye
Leipää, kakkuja, pikkuleipiä – leivo koko perheen herkut gluteenittomassa muodossa!
Gluteenitonta, kiitos! on inspiroiva kirja kaikille, jotka pitävät leipomisesta ja haluavat jokaisen pääsevän nauttimaan vastapaistetuista suolaisista ja makeista leivonnaisista.
Tarjoa brunssilla vaikka täytettyjä muffineita, seesampaahtoleipää ja suussa sulavia skonsseja. Tai kata kahvipöytään suklaamantelileivoksia ja makeita hillosilmiä. Valkoinen prinsessakakku ja kesäisiä marjoja pursuava pavlova taatusti mykistävät ihanuudellaan juhlissa!
Trendikkäitä raakaherkkuja löytyy kirjasta moneen makuun, ja oman lukunsa saavat perinteiset konditorialeivonnaiset gluteenittomina versioina.
Resepteissä on vaihtoehtoja valkoiselle sokerille ja lehmänmaidolle ilman, että leivonnaisten maku kärsii. Mukana on hyviä vinkkejä siitä, miten gluteeniton leivonta onnistuu parhaiten, ja tutustut sinulle mahdollisesti uusiin aineksiin kuten chiansiemeniin, kookosöljyyn ja ksylitoliin. Saat myös tietoa gluteenittomista jauholaaduista, rakenteen parantajista sekä makeutusvaihtoehdoista.
Susanne Hovenäs on terveystoimittaja ja ravintoneuvoja. Hän on aiemmin julkaissut teoksen Gluteenittomat klassikkoherkut.
Malin Randeniye on ruokakirjailija ja ruotsalaisen, gluteenittomaan ruoanlaittoon erikoistuneen aikakauslehden perustaja.
Hinta: 22,90€ 32,00€
Tutustu myös
-
Gluteenittomat klassikkoherkut
Kirjailijat ja kuvittajat
- Susanne Hovenäs
- Nilla Gunnarsson
29,00€Lisää ostoskoriin -
Parhaat herkut ilman gluteenia
Kirjailijat ja kuvittajat
- Jessica Frej
- Maria Blohm
36,00€Lisää ostoskoriin