Gluteenittomat klassikkoherkut

Kirjailijat ja kuvittajat: Susanne Hovenäs, Nilla Gunnarsson

Mikä onkaan mukavampaa kuin kutsua ystäviä ja tuttavia yhteiselle aterialle.

Gluteenittomat klassikkoherkut esittelee herkullisen valikoiman gluteenittomia ruokaohjeita, joista kaikki ruokavieraasi voivat nauttia. Joukossa on runsaasti vaihtoehtoja myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

Tarjolla on veden kielelle nostattavia, konstailemattomia klassikkoannoksia maailman eri kolkista: herkullisia pasta- ja nuudeliruokia, ruokaisia piiraita, rouheita pizzoja ja rapeita empanadoja, muhkeita hampurilaisia sämpylöineen, kiinalaisia dumplingeja, intialaisia pakoroita, meksikolaisia tacoja, sekä tietysti jälkiruokia kuten maailman parasta omenakakkua ja ranskalaista suklaakakkua.

Kirjassa esiteltyjen ruokien ja leivonnaisten ainekset on valittu huolellisesti niin maku kuin ravitsemuksellisuus huomioiden. Ohjeissa ei käytetä valmiita jauhoseoksia, ja makuja ja mausteita on etsitty ensisijaisesti suoraan vihannesosastolta.

Saatavilla olevia gluteenittomia raaka-aineita esitellään monipuolisesti.

Suomennos: Laura Jänisniemi ISBN: 978-952-341-001-5 Julkaisuaika: 10/2017 Kirjastoluokka: 59.533 / Sivut: 125 s. / Mitat: 24,5 × 17,5 cm / Sidos: sid. Osastot: , Avainsana tuotteelle

Hinta: 22,90 29,00