Parhaat herkut ilman gluteenia

Kirjailijat ja kuvittajat: Jessica Frej, Maria Blohm

Suolaiset ja makeat gluteenittomat suosikit yksissä kansissa

Keliaakikkojen ja muuten gluteenia välttävien ruokavalio on tänä päivänä jo melko tunnettu. Gluteenittoman leivonnan raaka-aineita on hyvin saatavilla lähikaupoistakin.

Leipuri Maria Blohm ja kokki Jessica Frej ovat julkaisseet aiheesta neljä kirjaa, jotka on myyty miltei loppuun ja joita edelleen kysytään. Niinpä tekijät kokosivat bravuuriohjeensa uusiin kansiin – täydelliseen gluteenittoman leivonnan käsikirjaan.

Parhaat herkut ilman gluteenia sisältää kaiken, mitä kotileipurin tarvitsee tietää onnistuakseen gluteenittomassa leivonnassa. Kirjasta löytyy helposti sisäistettäviä vinkkejä jauhoista, taikinan kohottamisesta ja uuneista. Gluteeniton leivonta vaatii hieman tarkkuutta, mutta ei ole vaikeaa.

Mukana on yli 70 ohjetta kakuista pulliin ja leivistä pizzoihin ja piirakoihin. Jokainen resepti on kokeiltu moneen kertaan, jotta lopputuloksesta tulisi yhtä maukas tai maukkaampi kuin gluteenia sisältävä versio. Nämä herkut todellakin maistuvat kaikille!

 

Suomennos: Laura Beck ISBN: 978-952-341-987-2 Julkaisuaika: 02/2024 Kirjastoluokka: 68.24 / Sivut: 192 s. / Mitat: 17,5 × 24,5 cm / Sidos: nid. Osastot: , Avainsana tuotteelle

Hinta: 27,90 36,00